masini second hand germania
   
Auto Germania - Masini Second Hand Germania - Automobile Germania
     

Autogermania, liderul in vanzari auto second hand va multumeste pentru increderea acordata . Din anul 2004 cand s-a infiintat si pana in prezent parcul auto virtual Autogermania a crescut datorita satisfacerii cererilor clientilor nostri privind flota auto precum si serviciile excelente oferite. Astazi, Autogermania va ofera in plus urmatoarele servicii:
● Managementul Flotei Auto
● Asigurari Auto
● Service Auto
● Comanda,Livrare&Inmatriculare
● Vanzari masini noi si rulate in leasing
● Managementul combustibilului
● Asistenta&Vehicul de Inlocuire
● Managementul anvelopelor
● Inchiriere pe termen lung business to business
Cresterea rapida a companiei inca de la inceputul activitatii a fost bazata pe recrutarea, pentru departamentele de vanzari si administrativ, a unor profesionisti cu experienta in domeniul bancar si al pietei automobilelor. Acum Autogermania isi dezvolta activitatea cu suportul departamentelor Marketing, After Sales si Pre Sales.

● Auto Germania este creat pentru a facilita procesul de vanzare cumparare a diverse tipuri de masini second hand import cat mai simplu, rapid si transparent. Transparenta consta in faptul ca potentialul client are posibilitatea de a rezerva masina dorita direct de la parcuri auto din Germania, la pretul de pe piata auto din Germania si certitudinea seriozitatii germane reflectata de garantia auto DEKRA a acestor automobile Germania.

● Pe anumite siteuri auto Germania sunt foarte multe masini de vanzare care nu prezinta si nu ofera aceasta garantie DEKRA, care este solicitata de majoritatea cetatenilor din Germania la achizitionarea unei masini second hand. Tinand cont ca unele parcuri auto Germania au preluat anumite tare caracteristice pietei romanesti (modificare km ,cosmetizari ale accidentelor suferite in istoricul masinii, etc), divizia noastra de vanzari auto Germania va asigura impotriva acestor vicii.

● Auto Germania, cu ajutorul consilierilor specializati in vanzari de automobile Germania, are rolul de negociator al pretului de achizitie al acestor autoturisme din Germania, rezultand astfel un pret mai scazut al acestor auto second hand Germania.

● Daca doriti achizitionarea de masini second hand Germania sau masini noi, societatea noastra va orienteaza cu ajutorul consilierilor nostri de specialitate, scopul Auto Germania fiind ca dumneavoastra sa deveniti clientii nostri pe viata.

 

 

All Rights Reserved - AutoGermania.ro Web Design & Gazduire Ultrahost.ro  
 
automobile germania